ID
CHAT
Chat met ons op Whatsapp!
+49 160 96 89 53 49

Waarom gezinnen voor
PepeMare
kiezen

PepeMare

1. Gastvrijheid

Heeft u ook wel eens een grote boekingssite gebruikt en zich net zo verloren gevoeld als in een grote onbekende metropool? PepeMare is een kleine, intieme website, gemaakt door personen die u verwelkomen. Bij ons begint gastvrijheid online.

2. Betrouwbaarheid

Wij verwelkomen u op onze website, gewoon door u te laten zien wie we zijn en hoe we zijn. We bezoeken persoonlijk de accommodaties die wij aanbieden, om zo te laten zien dat wij altijd de waarheid vertellen.

3. Voor gezinnen met kinderen

We weten goed de dromen en de verwachtingen van de gezinnen met kinderen. Laat u adviseren en verstuur nu een ...

4. Geheel vrijblijvende aanvraag

Vakanties moeten in alle rust worden geboekt. Daarom zijn de aanvragen die u verstuurt, nooit bindend. Gratis en zonder verdere verplichtingen informeren wij u over de prijs en beschikbaarheid van de aangevraagde accommodaties. Wij geven u de ...

5. Beste prijs garantie

Als u dezelfde accommodatie tegen een lagere prijs dan bij ons, laat het ons weten! Wij bieden u een nog betere prijs! Bovendien geven wij u u ...

6. Zekerheid van informatie

Met familie Pepe boekt u nooit voordat u antwoord heeft op al uw vragen. Gegarandeerd, want uw vakantie moet zijn ...

7. Gedetailleerde boeking

Met familie Pepe boekt u een specifiek appartement van een appartementencomplex met alle functionaliteiten die u belangrijk vindt. Niet één van de vele! Hier kunt u kiezen.

8. Gratis wijzigingen

Onze familie reserveert ruim van tevoren. Als er zich nieuwe behoeften voordoen, is het soms nodig om de reservering wijzigen. Bij PepeMare is dit geheel gratis!

9. Met u op vakantie

Heeft u een probleem tijdens uw vakantie? Stuur dan een SMS of WhatsApp bericht naar Giuseppe. Giuseppe neemt dan contact op met de directie van de accommodatie en lost het probleem op. In enkele ogenblikken ontvangt u een reactie.

10. Positieve recensie

U zult hebben begrepen waarom de recensies over PepeMare zo positief zijn! Ons geheim is op de hoogte houden en aan uw zijde staan. Wanneer u geïnformeerd bent, zal uw vakantie goed verlopen. Want "scientia est potentia" - kennis is macht! Laat uw vakantie niet aan het toeval over!

11. We blijven in contact

Na uw vakantie blijven we in contact! U kunt onze reizen naar Italië volgen om inspiratie op te doen en we informeren u over ons nieuwe aanbod!

12. Het plezier opnieuw beleven

De kans is groot dat u nogmaals via PepeMare zult boeken: ons kunt u vertrouwen, onze appartementen zijn mooi en uw vakantie zal heel goed verlopen. Waarom zou u dit niet nogmaals willen beleven?

PepeMare
328 Verwijzers PepeMare
+ Voeg een nieuwe reactie
Evaluatie Dienst PepeMare: 9.92
Evaluatie Homepage PepeMare: 9.78
Behaalde score
9.85
4
06/08/2015 21:46:13
8
Erg goed
SERVICE
Vriendelijk en kordaat geholpen. Geven snel reactive op eventuele vragen.
HOMEPAGE
Duidelijke website. De weergegeven plaatjes geven ook de werkelijk weer zoals het op het park is
Wat verbeteren?
geen opmerkingen
Verkaik
Houten
Niederlande
5
13/07/2015 18:28:21
9.5
Fantastische service
SERVICE
Altijd snel en volledig antwoord als je vragen hebt! Zeer leuk om een mail te ontvangen om je een goede reis te wensen en je wat tips te geven omtrent de omgeving ed! Van service tijden ons verblijf weten we niet veel te zeggen, alles is zo mooi en goed geregeld dat we nooit nood gehad hebben om contact met pepemare te hebben !
HOMEPAGE
Mooie en vrij duidelijke website ....
Cetinkaya Esmi
Genk
België
5
27/07/2014 18:41:05
10
Fantastische service
SERVICE
Zeer tevreden! Altijd snel en duidelijk antwoord op de mails
HOMEPAGE
Zeer overzichtelijk
Cetinkaya Esmi
Genk
België
5
29/07/2012 23:03:34
9.85
Fantastische service
SERVICE
We kenden Pepemare nog niet dus dan moet je afwachten hoe alles verloopt, maar we zijn blij verrast want zowel het contact als het gehuurde object was uitstekend. Men staat niet alleen bij de boeking voor je klaar maar ook tijdens het verblijf, waarvoor dank!
HOMEPAGE
De site is overzichtelijk, alles wat je moet weten staat vermeld. Fijn dat er per object een bezettings-schema bij staat. We zijn nu al benieuwd of er volgende zomer nog lokaties bijkomen.
Lafranceschina
Geldermalsen
Niederlande
5
23/05/2012 14:47:45
9.85
Fantastische service
SERVICE
Bedankt voor de goede service!!!! we hebben een topvakantie gehad. Vooral de mooie avonden op het terras in de boomgaard waren onvergetelijk!!
Fam. Kanters/Van Millingen
Hoofddorp
Niederlande
5
19/08/2011 13:20:15
9.85
Fantastische service
SERVICE
Van 30 juli tot 13 augustus 2011 hebben wij in het appartement van de familie Vagnoni onze vakantie doorgebracht. Het was een mooi, redelijk nieuw en heel schoon appartement, 50 meter van zee, die vanaf het (ruime) balkon zichtbaar was. Bij aankomst werden we door het echtpaar welkom geheten. We kunnen dit vakantieverblijf bij iedereen van harte aanbevelen.
Marjolein Visscher-van Dorth
Sliedrecht
Niederlande
... vai piano ...