ID
Chatta subito con noi su Whatsapp!
+49 160 96 89 53 49

Missie, waarden en visie van PepeMare

Missie: Wij helpen gezinnen met kinderen om de mooiste dagen van hun leven te beleven!

Tijdens onze reizen ontdekken we elke keer weer nieuwe plekken, ontmoeten we nieuwe mensen, genieten we van de schoonheid van de natuur of we genieten van de momenten met onze kinderen. Wij voelen ons ontzettend gelukkig en dankbaar om de kans die wij hebben gekregen. Wij hebben PepeMare opgericht met de bedoeling om het geluk dat ons werd toegekend, door te geven aan anderen, door andere families net zo gelukkig te maken als de onze!

Als je erover nadenkt, behoren herinneringen aan de vakantie vaak tot de mooiste van het leven. Daarom bestaat er geen betere missie dan deze! Dit is de passie die wij hebben voor PepeMare en hetgeen dat onze toewijding en inspanning om onvergetelijke en unieke vakanties voor onze toeristen te organiseren, ondersteunt.

Het is niet eenvoudig om zo’n belangrijke missie te bereiken! Het internet staat vol met online boekingssites en er zijn ontelbare vakantieaccommodaties in de wereld. Hoe oriënteren we ons? Waarom lukt het ons om toch een betere service te geven dan een willekeurige andere organisatie? Hier zijn de waarden die ons leiden in ons avontuur!

Waarden: Gastvrijheid, betrouwbaarheid, vriendelijkheid, prijzen

  1. Gastvrijheid en warmte: wij bieden alleen accommodaties aan, die van hun gasten “houden? en hen zich thuis laten voelen. Accommodaties van vriendelijke, vrolijke mensen die hun vak verstaan. Daarom vindt u bij PepeMare uitsluitend accommodaties met een missie die aansluit op de onze.
  2. Betrouwbaarheid: elke keer dat een familie via PepeMare boekt, zijn wij dankbaar voor het vertrouwen dat ons wordt gegeven. Om dit vertrouwen te bevestigen, bezoeken wij persoonlijk de accommodaties die wij aanbieden en maken wij foto’s van ons in de desbetreffende accommodatie (momenteel zijn wij de enige die dit doen). Daarnaast proberen wij zo duidelijk en transparant mogelijk te zijn.
  3. Vriendelijkheid: wij gebruiken onze expertise om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, met een vriendelijke en persoonlijke klantenservice. We zijn bereikbaar via e-mail, mobiele telefoon, WhatsApp en Facebook. We zijn eenvoudige, daadkrachtige mensen, vastberaden om uw vakantie zo uniek mogelijk te maken.
  4. Prijzen: om uw ervaring met PepeMare nog beter te maken, combineren wij de service van een persoonlijk en betrouwbaar advies van een lokale boekingsorganisatie met prijzen die vergelijkbaar zijn met die van online aanbieders.

Het zal u zijn opgevallen dat PepeMare geen website is voor massatoerisme (en dit ook nooit zal worden). PepeMare is opgericht door een familie die gezinnen net zo gelukkig wil maken als de onze.

Het doel dat wij nastreven, is door onze klanten te worden beschouwd als ...

Visie: De beste boekingsorganisatie voor families

We realiseren onze visie elke keer dat een klant ons een compliment maakt; wanneer er een positieve recensie wordt geschreven, wanneer een klant ons adviseert aan een kennis, of zich gelukkig voelt door de vakantie die is gerealiseerd door PepeMare.

... vai piano ...