ID
CHAT
Chat met ons op Whatsapp!
+49 160 96 89 53 49

Plezier voor de gehele familie: succes door een sterke klantgerichtheid

Het verhaal van PepeMare gaat van start in 2007. Elena en Giuseppe, een jong Italiaans stel dat sinds 2000 in Duitsland woont, koopt een appartement in Tortoreto Lido om hun vakanties door te brengen.

De intentie van Elena en Giuseppe is het doorbrengen van hun eigen zomer- en wintervakanties (velen houden van de pracht van de zee in de zomer, maar maar weinig mensen weten hoe mooi de zee is in de winter!) in de buurt van hun familie en vrienden uit de kindertijd. Het door hen gekozen appartement is ook geschikt om hun kinderen onder te brengen, Leonardo van 5 en Riccardo van 1 jaar.

+
... ALLES LEZEN

Gelukkige tijden. Nadat het appartement opnieuw is ingericht brengt de familie Pepe hier prachtige vakanties en onvergetelijke momenten door. Helaas staat het appartement voor een groot gedeelte van het jaar leeg, namelijk wanneer Elena, Giuseppe, Leonardo en Riccardo in Duitsland wonen. Om andere families net zulke mooie vakanties en momenten te laten meemaken beslist de familie om het appartement te verhuren.

Het begin van PepeMare. In januari 2009 richt Giuseppe, die gepassioneerd is van programmeringen en internet, de website www.PepeMare.de op. Hier begint het avontuur van PepeMare. De website wordt direct vaak bezocht en Duitse toeristen tonen veel interesse in PepeMare, in het appartement in Tortoreto Lido en voornamelijk in Italië in het algemeen, één van de meest favoriete vakantiebestemmingen van vele Duitsers. Het succes van PepeMare wordt steeds groter: eigenaren van vakantieappartementen, woningen, en hotels die geïnteresseerd zijn in de Duitse markt richten zich tot PepeMare. Zo is het familiebedrijf ontstaan wat vandaag de dag 8 werknemers telt. PepeMare heeft tevens veel succes in Nederland, Polen, Rusland en andere landen.

Het recept voor succes. Het concept van Elena en Giuseppe volgen is erg simpel: Er worden alleen bestemmingen aangeboden waar de familie zelf haar vakantie zou willen doorbrengen. Accommodaties van een bovengemiddelde kwaliteit, geschikt voor families en gekenmerkt door de sterke focus op de behoefte van de klant. Plaatsen waar gezinnen momenten van vreugde kunnen doorbrengen, hun relaties kunnen versterken en de mogelijkheid hebben om te ontsnappen uit het dagelijkse leven. Momenten die worden herinnerd als de mooiste herinneringen van de familie. Om het succes van het project PepeMare te verzekeren, bezoeken Elena en Giuseppe altijd zelf de bestemmingen die worden aangeboden, om klantgerichte en persoonlijke diensten te kunnen leveren.

Giuseppe Pepe

Op de foto hiernaast sta ik aan de rechterkant, maar ik zou graag degene aan de linkerkant willen zijn :). Ik heb techniek gestudeerd tot mijn 26e, vervolgens ben ik verdergegaan met mijn onderzoeksdoctoraat elektronica in Duitsland. Ik had ook een serieuze foto met een colbert en een stropdas kunnen kiezen, maar dit leek mij saai en niet geschikt om mij als persoon te omschrijven. Een betere keuze is een foto waarin ik lach en lol maak met mijn zoon Leonardo, twee dingen die ik graag doe.

+ ... ALLES LEZEN

Mijn debuut in het toerisme was op mijn 16e: ober in een hotel tijdens de zomervakanties. Met mijn verdiende geld kocht ik cd’s met rockmuziek en ging ik naar de discotheek met de gasten van het hotel waarvoor ik werkte. Ik heb als ober gewerkt tot mijn 19e, daarna ben ik mij bezig gaan houden met elektra en programmeringen. Men zegt dat je je eerste liefde nooit vergeet, dit is voor mij zeker waar. Toen ik PepeMare heb opgericht ben ik teruggegaan naar het toerisme! Bovendien heb ik mijn passie voor programmeringen kunnen combineren met mijn persoonlijke aanleg voor het leren kennen en praten met mensen. Bij PepeMare houd ik mij bezig met de website, marketing, communicatie en het imago van mijn bedrijf, daarnaast ben ik adviseur voor toeristen die op zoek zijn naar een geschikte bestemming en voor de accommodatie-eigenaar die op zoek is naar toeristen. Ik vind het erg leuk om de families die bij ons boeken persoonlijk te ontmoeten en hen een fijne vakantie in Italië heb kunnen bezorgen. Is het mogelijk dat de 11 jaar van mijn afwezigheid in Italië ertoe hebben kunnen leiden dat ik zoveel van mijn eigen land ben gaan houden?

Leonardo & Riccardo Pepe

Wij tweeën zijn de broertjes Pepe: Leonardo en Riccardo. Leuk jullie te ontmoeten!

Ondanks dat we nog klein zijn, zijn wij al actief bij PepeMare. Riccardo is onlangs (2011) op de poster van de kerstwensen te zien geweest. Beiden bezoeken wij de appartementen en verblijven met onze ouders. Bij PepeMare zijn wij verantwoordelijk voor de keuze voor locaties die geschikt zijn voor kinderen. Wanneer wij potentiële accommodaties bezoeken verifiëren wij of kinderen zich hier kunnen vermaken, of er genoeg speelmogelijkheden zijn en of de eigenaren leuk met ons omgaan.

+ ... ALLES LEZEN

Op de foto hiernaast zijn wij bij het fort van Civitella del Tronto. Ondanks dat we erg druk en levendig zijn, zijn wij niet verantwoordelijk voor de stand waarin u het fort op de foto aantreft!

Luis

Hello everybody! My name is Luis, I'm the little dog of Leonardo and Riccardo.

I spend the day playing with them, and I really like the couch at home!

Here in PepeMare I take care of the choice of pet-friendly accommodations. Since I like to run and have fun, I check if the facilities have the spaces suitable for us animals, if there are beaches where we can bathe, and if the owners of the facilities are nice with me.

+ ... READ ALL

If you also have a dog and you want advice on a nice place to go on holiday, send me an e-mail, I'll suggest you something nice!

... vai piano ...